dimecres, 26 de febrer del 2014

MENÚ DIARI 18,90€ (de Dimarts a Divendres,exepte festius)

MENÚ DIARI A LA CARTA (18,90€) iva inclòs
Menú al Migdia de Dimarts a Divendres (exepte festius)
 
 AMANIDA de FORMATGE de CABRA i vinagreta de MEL
 
 REMENAT de PERNIL IBÈRIC i ESPÀRRECS
 
 XATÓ amb ANXOVES de l'ESCALA
 
CARPACCIO de BACALLÀ amb TOMÀQUET fresc
 
PERNIL IBÈRIC i PA amb TOMÀQUET Supl.5€
 
TERRINA de FOIE CARAMELITZADA Supl.5€
 
RODANXES de POP amb PATATES i PEBRE VERMELL
 
CROQUETES de PEIX com les d'ABANS
 
CANELONS CRUIXENTS de BOLETS
 
COCA de VIDRE amb ESCALIVADA i ANXOVES
 
OLLA ARANESA
 ______________________________
 
CONFIT d'ÀNEC amb SALSA TARONJA
 
GALTES de VEDELLA al VI NEGRE Supl.6€
 
FILET de VEDELLA a la PLANXA
 
 PEUS de PORC DESOSSATS amb REDUCCIÓ de PEDRO XIMÉNEZ
 
  SECRET IBÈRIC amb POMA ROSTIDA i CHIPS de PATATES
 
 CORBALL de COSTA amb SALSA de XATÓ
 
 COCA d'ORADA amb OLIVADA
 
MORRO de BACALLÀ GRATINAT amb TOMÀQUET CONFITAT
 
 ROSSEJAT de FIDEUS amb ALL i OLI (minim 2pax)
 
  ARRÒS SUCÓS de LLAMÀNTOL (minim 2pax) Supl.8,50€ x racció
 
PAELLA de PEIX (minim 2pax)  
 
 
 
POSTRES D'ELABORACIÓ PROPIA
 
 CARPACCIO de PINYA
 
FLAM de MATÓ amb NATA
 
TIRAMISÚ
 
 PASTÍS de POMA i GELAT de VAINILLA
 
PASTÍS de XOCOLATA
 
BOMBETES de CREMA CATALANA i GELAT de COCO Sup.2€
 
Inclou primera beguda                                   (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada