Adjuntem la recepta que va fer el nostre xef pel programa cuines de TV3
Ingredients
1/2 kg de sucre glacé
300 g de clares d'ou (10 ous aprox.)
1 culleradeta de suc de llimona
un polsim de sal
4 càpsules de paper (rodones com les d'una magdalena grossa)
4 boles de gelat de llimona
Elaboració
Per començar, poseu en un bol les clares d'ou, el sucre glacé, la sal i el suc de llimona, poseu-les al bany maria i remeneu-les amb un batedor fins que les clares estiguin tèbies.
Seguidament, munteu-les amb el batedor.
A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.
Per començar, poseu en un bol les clares d'ou, el sucre glacé, la sal i el suc de llimona, poseu-les al bany maria i remeneu-les amb un batedor fins que les clares estiguin tèbies.
Seguidament, munteu-les amb el batedor.
A continuació, farciu les càpsules de paper amb les clares muntades fins a la meitat, poseu-hi una bola de gelat de llimona a sobre i cobriu-les amb més clara muntada.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 2 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les merengues i emplateu-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada